Professionell och trygg husbesiktning i Vallentuna från SBR-godkända besiktningsmän

Planerar du att köpa eller sälja ett hus eller fastighet? Våra SBR-godkända besiktningsmän har många års erfarenhet inom husbesiktning i Vallentuna och besitter en bred kompetens som gör vad vi kan erbjuda helt unikt i vår bransch. 

SBR-godkänd besiktningsman för endreprenadsbesiktning
Husbesiktning Stockholm
5/5

”Skulle behövas mer stjärnor att ge!! Mycket professionella, kunniga och omtänksamma. Vi är oerhört tacksamma för samarbetet och stödet under vår stamrenovering i Brf Snörmakaren. Vi rekommenderar dem varmt!!”

Malin
-

5/5

”Snabba och effektiva besiktningsdagar med mycket trevliga, ärliga och sköna besiktningsmän. Vi är toknöjda!”

Sandra
-

Husbesiktning för trygga bostadsköp

Något som gör oss till en unik aktör inom besiktningsbranschen är vår mångåriga bakgrund inom byggbranchens olika sidor. Detta har givit oss en heltäckande förståelse ur vilken vi besiktigar fastigheter ifrån. När vi utför en husbesiktning i Vallentuna inspekterar fastigheten grundligt och tar hänsyn åt dess helhet så att ingenting lämnas åt slumpen.

Innan våra besiktningsmän valde att utbilda sig som besiktningsmän arbetade de inom en rad olika projekt som bland annat byggledare, entreprenörer och arbetsledare för olika projekt och entreprenader. Vi har genomgått omfattande utbildningar som inkluderar utbildning som entreprenadsbesiktningsmän och inom konsumentlagarna. Vi håller oss konstant uppdaterade på det senaste som händer i vår bransch för att alltid ligga i framkant. Dessutom kan vi stolt säga att vi även har flera andra certifieringar, såsom SBR och GBR. 

När vi besiktigar ditt hus är vårt största mål att du ska känna dig trygg med ditt val av oss som din besiktningsman och känna att allt är lättförståeligt och tydligt. Att köpa eller sälja ett hus är en stor deal och det svårt att understryka hur viktigt det är att båda parter känner sig trygga. Oavsett om du står som köpare eller säljare i affären strävar vi efter att ge dig som vår kund bästa möjliga förutsättningarna för en trygg och lyckad fastighetsaffär som långt överstiger dina förväntningar.  

Vi utför även husbesiktning i LidingöEkerö, Sollentuna, Huddinge, Haninge, Tyresö, Upplands Väsby, Nynäshamn och resten av Stockholm för alla typer av beställare, exempelvis privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare. När du samarbetar med oss blir vi som en partner som skyddar dig och ger dig trygghet i din fastighetsaffär. För oss finns det inga besiktningar som är för svåra eller komplicerade utan vi tar oss an alla utmaningar samma stora entusiasm. Under våra många år har en stor del av våra tidigare kunder rekommenderat oss vidare till vänner och bekanta som behöver hjälp att hitta en bra besiktningsman i Vallentuna, vilket haft en stor inverkan på vår tillväxt och rykte som företag.

Har du en fråga är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. Du har även möjlighet att be oss om en kostnadsfri offert för överlåtelsebesiktning i Vallentuna. Vi ser fram emot att höra mer om din fastighet och erbjuda en passande lösning som ger dig optimala förutsättningarna för en trygg och framgångsrik fastighetsaffär.

Oberoende, SBR-godkänd besiktningsman med unik spetskompetens

Många beställare som anlitar en besiktningsman för husbesiktning i Vallentuna vet inte om att det inte finns några som helst krav på att en besiktningsman av hus behöver vara godkänd enligt SBR (Svenska Byggingenjörers Riksförbund) enligt svensk lag för att få lov att utföra en överlåtelsebesiktning. Däremot, när det kommer till att välja en besiktningsman är det fördelaktigt att välja en som är godkänd enligt SBR. 

Egentligen kan vem som helst kalla sig för besiktningsman, men långt ifrån alla är har behörigheterna och utbildningarna som krävs för att få använda titeln SBR-godkänd besiktningsman. Att vara godkänd enligt SBR innebär att besiktningsmannen har förkunskaperna som krävs för att då utföra en överlåtelsebesiktning, att man utbildats som byggingenjör och är godkänd enligt SBR:s många olika krav. För dig som behöver få husbesiktning utfört innebär det en stor trygghet att anlita en besiktningsman som är godkänd enligt SBR. Detta för att säkerställa dig om att besiktningsmannen är kunnig och kan identifiera husets fel och brister på ett grundligt och korrekt sätt.

Det finns flera andra behörigheter än SBR som en besiktningsman kan ha. Att vara SBR-godkänd kräver t.ex inte att besiktningsmannen har erfarenhet av byggnation av hus och själv varit involverad i diverse byggprojekt. RISE är en certifiering som istället lägger fokus på detta. 

Att anlita oss innebär att du får tillgång och hjälp av en besiktningsman som både är certifierad enligt SBR och RISE och sist men inte minst även har en bakgrund inom byggbranschen, vilket samlar det bästa ur två världar; formell utbildning och riktig erfarenhet. En besiktningsman som både är utbildad och godkänd enligt SBR, men som dessutom varit delaktig i flertalet omfattande byggprojekt från början till slut i olika positioner är så mycket mer kvalificerad när det kommer till att undersöka ett hus och identifiera dess fel och brister än någon med endast formell utbildning.

Varför anlita vår besiktningsman i Vallentuna?

Oavsett om du är påväg att stå som köpare eller säljare i en kommande fastighetsaffär kan vår besiktningsman i Vallentuna vara med dig för att garantera en trygg och framgångsrik husaffär för dig. En grundligt genomförd husbesiktning innebär alltid en trygghet långt efter det att ägarbytet genomförts och som köpare får du en glasklar bild av exakt vad det är du ger dig in på då du får reda på husets samtliga fel och brister., vilket dessutom låter dig uppfylla din upplysnings- eller undersökningsplikt på samma gång, oavsett om du är köpare eller säljare. 

Våra priser är förmånliga och vår överlåtelsebesiktning utförs på ett mycket grundligt sätt, helt enligt SBR:s beprövade metoder. Tack vare vår mångåriga erfarenhet inom byggbranschen har vi möjligheten att se din fastighet ur ett komplett helhetsperspektiv som tar hänsyn till fastighetens samtliga delar. På så sätt kan du som kund känna dig extra trygg med ditt val av besiktningsföretag. 

När vi utför en besiktning av hus är vår prioritet att leverera en upplevelse som långt överstiger alla dina förväntningar. Vårt främsta mål är att du som vår kund ska få de bästa förutsättningarna för en trygg och framgångsrik fastighetsaffär. Allt från privatpersoner och företag till bostadsrättsföreningar och fastighetsägare har valt att anlita oss för vår unika position som ett ledande besiktningsföretag när det kommer till kunskap, erfarenhet och professionalism. Vi försöker alltid att ge dig som kund det lilla extra för att långt överträffa dina förväntningar på alla plan. Det går lika bra att anlita vår besiktningsman för besiktning av nya såväl som äldre fastigheter i alla storlekar och typer. 

Certifierad besiktningsman med byggteknisk kunskap

Vår besiktningsman på Lidingö besitter en bred byggnadsteknisk kunskap inom byggnation och hus och vi har dessutom en våtrumsexpert som på rekommendation av Byggkeramikrådet besiktigar våtrum över hela landet.

Underhållsplan på 10 år

En underhållsplan med de närmsta underhållsbehoven de kommande
10 åren ger dig ett ekonomiskt balanserat boende där du får mer pengar och tid över till annat. 

Signering av uppdragsbekräftelse med Mobilt BankID

När du anlitar oss har du möjlighet att enkelt och smidigt signera din Uppdragsbekräftelse med Mobilt BankID.

Kontakta oss redan idag för husbesiktning i Vallentuna

Behöver du hjälp att besiktiga ditt hus eller fastighet inför en fastighetsaffär? Vi är erfarna besiktningsmän med spetskompetens inom besiktning av hus, bostadsrätt, villa, nyproduktion, badrum/våtrum och mycket annat och våra behörigheter och certifieringar inkluderar bland annat SBR, RISE och GBR med flera. Dessutom har vi en bakgrund som bland annat projektledare, arbetsledare, entreprenör och byggledare i en rad olika byggprojekt, vilket givit oss en djup förståelse hur ett hus är byggt. På så sätt kan ser vi din fastighet ur ett helhetsperspektiv som tar hänsyn till alla dess delar och identifierar fel och brister på en grundlig nivå. På så sätt kan du känna dig i goda händer när du anlitar oss för överlåtelsebesiktning och husbesiktning i Vallentuna. Varmt välkommen!