Professionell och trygg husbesiktning på Lidingö från SBR-godkänd besiktningsman

Går du i tankar att köpa eller sälja ett hus eller annan fastighet? Om så är fallet så har du hittat helt rätt. Våra SBR-godkända besiktningsmän på Lidingö har mångårig erfarenhet inom hus- och överlåtelsebesiktning och besitter en bred kunskap som gör vad vi kan erbjuda unikt i branschen. 

SBR-godkänd besiktningsman för endreprenadsbesiktning
Husbesiktning Stockholm
5/5

”Skulle behövas mer stjärnor att ge!! Mycket professionella, kunniga och omtänksamma. Vi är oerhört tacksamma för samarbetet och stödet under vår stamrenovering i Brf Snörmakaren. Vi rekommenderar dem varmt!!”

Malin
-

5/5

”Snabba och effektiva besiktningsdagar med mycket trevliga, ärliga och sköna besiktningsmän. Vi är toknöjda!”

Sandra
-

Husbesiktning för trygg och säker fastighetsförmedling

Våra många år inom byggbranchens många olika sidor ger oss ett heltäckande perspektiv att se fastigheter ur. När vi utför en husbesiktning på Lidingö tas därför hänsyn till fastighetens samtliga sidor och ingenting lämnas åt slumpen.

Våra besiktningsmän har en bakgrund som exempelvis projekt och byggledare, entreprenörer och vi har varit delaktiga som arbetsledare för en rad olika projekt och entreprenader. Vi har omfattande utbildningar och kunskap som inkluderar utbildning som entreprenadsbesiktningsmän och inom konsumentlagarna. För att alltid hålla oss på framkant och steget före håller vi oss dessutom ständigt uppdaterade på det senaste som händer i branschen. Dessutom innebar vi flera ytterligare certifieringar, behörigheter och intyg som bland annat inkluderar SBR och GBR. 

När vi utför en överlåtelsebesiktning eller någon annan besiktningstjänst är vårt mål att du ska känna dig helt trygg med ditt val av oss som din besiktningsman och aldrig känna att det är någonting du inte förstår. Vi förstår mycket väl hur stor en fastighetsaffär är för dig som köpare såväl som säljare och hur viktigt det är att allt går rätt till. Oavsett om du står som köpare eller säljare i affären vill vi att du ska ha de bästa möjliga förutsättningarna för en trygg och lyckad fastighetsaffär som långt överstiger dina förväntningar.  

Hos oss är alla beställare lika välkomna och när du anlitar oss kan du alltid räkna med att vi gör vårt yttersta för att allt ska gå korrekt till. Vi utför besiktningar åt en varierar kundgrupp, exempelvis åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare. Det finns inga besiktningar som är för svåra eller komplicerade för oss utan vi tar oss an utmaningar med hög entusiasm och en strävan att visa att allt är möjligt. Under åren har många av våra tidigare kunder rekommenderat oss vidare till vänner och bekanta som behöver hjälp att hitta en bra besiktningsman på Lidingö, vilket är något som hjälpt oss att växa till företaget vi är idag. 

Vi erbjuder vår husbesiktning i Stockholm och dess samtliga övriga orter (Vallentuna, Ekerö, Sollentuna, Huddinge, Haninge, Tyresö, Upplands Väsby, Nynäshamn och många fler) och oavsett i vilket område du befinner dig i kan du vara säker på att vi kan hjälpa dig mot en lyckad fastighetsaffär. 

Vi önskar dig hjärtligt välkommen att kontakta oss redan idag för ett kostnadsfritt prisförslag för husbesiktning på Lidingö och vi ser fram emot att höra mer om din situation och erbjuda en optimal lösning som ger dig de bästa förutsättningarna för en trygg och framgångsrik fastighetsaffär.

SBR-godkänd & opartisk besiktningsman av hus

Något som många som anlitar en besiktningsman för husbesiktning på Lidingö är medvetna om är att det inte finns några som helst krav på att en besiktningsman av hus behöver vara godkänd enligt SBR (Svenska Byggingenjörers Riksförbund) enligt svensk lag. Det finns däremot många fördelar för dig som beställare att anlita en SBR-godkänd besiktningsman för din överlåtelsebesiktning. 

Vem som helst kan egentligen kalla sig för besiktningsman, men långt ifrån alla är har nödvändiga behörigheter och utbildningar för att få kalla sig SBR-godkänd besiktningsman. Att vara certifierad enligt SBR innebär många saker, bland annat att man innehar nödvändiga förkunskaper att utföra en överlåtelsebesiktning, att man är utbildad byggingenjör samt är godkänd enligt SBR:s krav. För dig som ska få en husbesiktning utförd innebär det en stor trygghet att anlita en besiktningsman som är godkänd enligt SBR för att säkerställa dig om att allt går rätt till och att samtliga felaktigheter identifieras. 

SBR är dock endast en av flera certifieringar som en besiktningsman kan ha. Att vara SBR-godkänd ställer inga som helst krav på att besiktningsmannen faktiskt har erfarenhet av husbygge och själv varit involverad i byggprojekt, vilket är något som certifieringen RISE istället lägger fokus på. 

Att anlita oss innebär att besiktningsmannen som besiktigar din fastighet både är certifierad enligt SBR och RISE samt har lång erfarenhet i byggbranschen, vilket samlar det bästa ur två världar; formell utbildning och faktisk erfarenhet. En besiktningsman som både är utbildad och godkänd enligt SBR, men som dessutom varit involverad i flertalet omfattande byggprojekt från början till slut är betydligt mer kvalificerad när det kommer till att undersöka ett hus och identifiera dess fel och brister än någon med endast formell utbildning.

Fördelar med att anlita vår besiktningsman på Lidingö

Oavsett om du är köpare eller säljare i en kommande fastighetsaffär kan vår besiktningsman på Lidingö hjälpa dig mot en trygg och framgångsrik husaffär. En grundligt genomförd överlåtelsebesiktning innebär alltid en trygghet för framtiden och som köpare får du en glasklar bild av exakt vad det är du ger dig in på då du får reda på husets samtliga fel och brister., vilket dessutom låter dig uppfylla din upplysnings- eller undersökningsplikt, oavsett om du är köpare eller säljare. 

Våra priser är konkurrenskraftiga samtidigt som våra husbesiktningar utförs på ett ytterst grundligt vis och helt i linje med SBR:s metoder. Tack vare vår mångåriga erfarenhet inom byggbranschen har vi möjligheten att se din fastighet ur ett helhetsperspektiv som tar hänsyn till husets alla delar. På så sätt kan du som kund känna dig extra trygg med ditt val av besiktningsföretag. 

När vi utför en besiktning åt dig är det i vårt största intresse att du ska få en service som långt överstiger dina förväntningar. Vårt främsta mål är att du som vår kund ska ha bästa möjliga förutsättningar för en trygg och framgångsrik fastighetsaffär. Allt från privatpersoner och företag till bostadsrättsföreningar och fastighetsägare väljer att anlita oss för position som ett ledande besiktningsföretag när det kommer till kunskap, erfarenhet och professionalism. Vi arbetar dedikerat för att ge dig det lilla extra för att långt överträffa dina förväntningar och det går lika bra att anlita vår besiktningsman på Lidingö för besiktning av nybyggnation såväl som äldre hus och andra typer av fastigheter. 

Certifierad besiktningsman med byggteknisk kunskap

Vår besiktningsman på Lidingö besitter en bred byggnadsteknisk kunskap inom byggnation och hus och vi har dessutom en våtrumsexpert som på rekommendation av Byggkeramikrådet besiktigar våtrum över hela landet.

Underhållsplan på 10 år

En underhållsplan med de närmsta underhållsbehoven de kommande
10 åren ger dig ett ekonomiskt balanserat boende där du får mer pengar och tid över till annat. 

Signering av uppdragsbekräftelse med Mobilt BankID

När du anlitar oss har du möjlighet att enkelt och smidigt signera din Uppdragsbekräftelse med Mobilt BankID.

Kontakta oss redan idag för husbesiktning på Lidingö

Är du i behov av att besiktiga ditt hus eller fastighet? Då har du kommit till helt rätt ställe Vi har lång erfarenhet inom besiktning av hus, bostadsrätt, villa, nyproduktion, badrum/våtrum och mycket annat och vår långa lista av certifieringar inkluderar bland annat SBR, RISE och GBR. Dessutom har vi lång erfarenhet som bland annat projektledare, arbetsledare, entreprenör och byggledare för en mängd olika byggprojekt. Vi förstår hur ett hus är byggt och kan därför se din fastighet ur ett helhetsperspektiv som tar hänsyn till alla dess delar och identifierar fel och brister på en djup nivå. På så sätt kan du känna dig trygg när du anlitar oss för överlåtelsebesiktning och husbesiktning på Lidingö. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag!

powered by Typeform