Din Lokala Besiktningsman i Stockholm

Är du på väg att köpa eller sälja ett hus? Om så är fallet så har du kommit helt rätt. Våra SBR-godkända besiktningsmän i Stockholm har över många års samlad erfarenhet inom hus- och överlåtelsebesiktning och en bred expertis som väldigt få aktörer i besiktningsbranschen besitter. 

SBR-godkänd besiktningsman för endreprenadsbesiktning
Stockholm Husbesiktning logga
5/5

”Skulle behövas mer stjärnor att ge!! Mycket professionella, kunniga och omtänksamma. Vi är oerhört tacksamma för samarbetet och stödet under vår stamrenovering i Brf Snörmakaren. Vi rekommenderar dem varmt!!”

Malin
-

5/5

”Snabba och effektiva besiktningsdagar med mycket trevliga, ärliga och sköna besiktningsmän. Vi är toknöjda!”

Sandra
-

Husbesiktning för trygga fastighetsaffärer

Tack vare vår långa erfarenhet inom vår branschs samtliga sidor har vi möjlighet att se din fastighet ur ett unikt helhetsperspektiv som inte lämnar någonting åt slumpen när vi utför en husbesiktning i Stockholm

Exempelvis har vi tidigare erfarenhet som projekt/byggledare, entreprenörer och arbetsledare för en rad olika projekt. Vi är utbildade som entreprenadsbesiktningsmän och inom konsumentlagarna och vi håller oss ständigt uppdaterade på det senaste som händer i branschen. Dessutom innebar vi ett flertal ytterligare certifieringar och intyg såsom bland annat SBR och GBR. 

När du anlitar oss för husbesiktning eller någon av våra övriga besiktningstjänster vill vi att du ska känna dig trygg med ditt val av besiktningsman. Oavsett om du anlitar oss som köpare eller säljare av ett hus vill vi att du ska ha de bästa möjliga förutsättningarna för en trygg och framgångsrik fastighetsaffär. 

Vi välkomnar alla kunder och projekt med samma höga entusiasm. Vi arbetar exempelvis mot privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare och inga besiktningar är för svåra för oss. En stor del av våra tidigare kunder rekommenderar oss vidare till vänner och bekanta som behöver tips på en bra besiktningsman i Stockholm, vilket är något som hjälpt oss att växa till företaget vi är idag. 

Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för ett kostnadsfritt prisförslag, vi ser fram emot att höra från dig!

powered by Typeform

SBR-godkänd & oberoende besiktningsman av hus

Det finns inga krav på att en besiktningsman av hus i Stockholm behöver vara godkänd enligt SBR (Svenska Byggingenjörers Riksförbund). Däremot finns det många anledningar till varför det är fördelaktigt för dig som beställare att anlita en SBR-godkänd besiktningsman. 

Vem som helst kan egentligen kalla sig för besiktningsman, men långt ifrån alla är certifierade. Att vara certifierad enligt SBR innebär bland annat att man innehar nödvändiga förkunskaper för överlåtelsebesiktning, är utbildad som byggingenjör och godkänd enligt SBR:s krav. Kort och gott innebär det en trygghet för dig som kund att anlita en aktör som är godkänd enligt SBR. 

Men SBR är endast en av ett flertal certifieringar som en besiktningsman kan ha. De ställer t.ex inte krav på att besiktningsmannen faktiskt har erfarenhet av husbygge och själv varit involverad i byggprojekt, vilket är något som RISE istället fokuserar på. 

Våra besiktningsmän är både certifierade enligt SBR och RISE. En besiktningsman som både är utbildad och godkänd enligt SBR, men som dessutom varit involverad i omfattande byggprojekt från start till slut är betydligt mer kompetent när det kommer till att undersöka ett hus och kartlägga dess fel och brister än någon med endast formell utbildning.

Fördelar med att anlita vår besiktningsman i Stockholm

Oavsett om du står som köpare eller säljare kan vår besiktningsman i Stockholm hjälpa dig mot en trygg och lyckad husaffär. En grundligt utförd överlåtelsebesiktning innebär alltid en trygghet för framtiden och för dig som köpare säkerställer det att du vet exakt vad du ger dig in på i och med att du får reda på husets alla fel och brister. Det hjälper dig dessutom att uppfylla din uppysnings- eller undersökningsplikt, beroende på om du är köpare eller säljare. 

Våra priser är förmånliga samtidigt som våra besiktningar utförs grundligt i linje med SBR:s metoder och håller högsta möjliga kvalitet. Tack vare vår långa erfarenhet inom byggbranschen ser vi fastigheter ur ett heltäckande perspektiv som tar hänsyn till husets samtliga delar. På så sätt kan du som kund känna dig extra trygg med ditt val av aktör. 

När vi utför en besiktning strävar vi efter att du som anlitar oss ska ha optimala förutsättningar för en trygg och framgångsrik fastighetsaffär. Allt från privatpersoner och företag till bostadsrättsföreningar och fastighetsägare anlitar oss regelbundet för vår goda service och professionella besiktningar. Vi anstränger oss för att ge dig det lilla extra för att långt överstiga dina förväntningar och det går lika bra att anlita vår besiktningsman i Stockholm för besiktning av nybyggnation såväl som äldre hus. 

Certifierad besiktningsman med byggteknisk kunskap

Vår besiktningsman i Stockholm besitter en bred byggnadsteknisk kunskap inom byggnation och hus och vi har dessutom en våtrumsexpert som på rekommendation av Byggkeramikrådet besiktigar våtrum över hela landet.

Underhållsplan på 10 år

En underhållsplan med de närmsta underhållsbehoven de kommande
10 åren ger dig ett ekonomiskt balanserat boende där du får mer pengar och tid över till annat. 

Signering av uppdragsbekräftelse med Mobilt BankID

När du anlitar oss har du möjligthet att enkelt och smidigt signera din Uppdragsbekräftelse med Mobilt BankID.

Kontakta oss redan idag

Är du i behov av att besiktiga ditt hus? Då har du kommit helt rätt och behöver inte leta vidare. Vi har lång erfarenhet inom besiktning av hus, bostadsrätt, villa, nyproduktion, badrum/våtrum och mycket annat och våra certifieringar inkluderar bland annat SBR, RISE och GBR. Dessutom har vi många års erfarenhet som bland annat projektledare, arbetsledare, entreprenör och byggledare för en mängd olika byggprojekt. Vi förstår hur ett hus är byggt och kan därför se din fastighet ur ett helhetsperspektiv som tar hänsyn till alla dess delar. På så sätt kan du känna dig trygg när du anlitar oss som din besiktningsman i Stockholm. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag.

powered by Typeform